image_1386780381.jpg_2056x1536

Ma 18 fok volt. Azt mondja Brigi "megnormálisodhatna már az idő, decemberben nem ilyennek kell lennie". Én simán ki vagyok vele békülve, hiszen mikor lemegy a nap lehül a levegő is. Este olyan  6-8 fok van. Rendkívüli módon előnyös, hogy nem kell egésznap fűteni, csak esténként. Persze amikor esik és fúj, akkor itt is lehül az idő. Természetesen a parton mindig vannak, sőt a vízben is, szinte csak idős embereket lehet benne látni.

Ma írtunk egy tesztet spanyolból, de az eredményt majd csak januárban tudjuk meg, mivel már csak egy alkalommal találkozunk az idén.

Alexnak ( és azoknak akik csak később csatlakoztak a blog olvasók egyre népesebb táborába) írom, hogy a képen a nappali található.

Tegnap este bent voltunk kislánykával a városban, egyszercsak nagy kiabálásra lettünk figyelmesek. Azt gondoltam, már megint tüntetnek a baszkok a bekaszlizott terroristáikért, de nem. Kiderült a Bayern Leverkusen törzsgárda szurkolói. Nem voltak sokan, olyan 80-100 ember lehetett, de rengeteg baszk rendőr vette őket körül. Még rendőrkocsis felvezetést is kaptak, amikor úgy érezték bizony most körbe kell üvölteni Donostiában, hogy ki lesz az est befutója! Jó volt a prognózis. Nyertek 1-0-ra. :(

Szerző: Greece  2013.12.11. 18:16 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr235686367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mónika Majzik 2013.12.12. 08:27:37

Majt itt "megnormàlosodik" az idő xD xD Ha nem hoztok egy kis meleget.
süti beállítások módosítása