Április hónap 11. napján van Öcsém kedvenc költőjének József Attilának a születésnapja és a Költészet Napja! Valamint a Bidebietában ( a lányok sulija) sütikóstolás lesz ma délben. (Szerintem hívhatnának szülőket is! Kiváltanám a kvártélyt az isiben, amíg tart az édesség! :D ) Nemzetek desszertjeit mutatják meg a gyerekek, amit otthon készítenek. Csütörtök este mi is ezt csináltuk. Vagyis a lányok, én csak messziről adtam az instrukciókat, azokra a konstans kérdésekre, hogy: Anyaa, hol van ez, az és amaz...? Az ötödik kérdés után azért már csak megkérdezem a gyerekemet, hogy te nem ebben a lakásban laksz? Vagy talán csukott szemmel járkálsz? Mézes zserbót visznek, ami most valóban mézzel készült, mert éppen volt itthon. 

Este, Janka és én futottunk egy jó 5 km-t. Nagyon jó volt! Igaz, csak köröztünk a stadion körül, de rájöttem sokkal jobb ott futni, mint a városban, mert kevesebb autó jár, ergo kevesebb benzingőzt szívunk be. Janka ma itt alszik. Holnap együtt mennek a lányok a suliba és nem busszal, ahogy Brigi szokott járni, hanem egy Topo névre hallgató járművel, ami félig metro, félig vonat. Nem tudom mi a becsületes neve, de szerintünk hamarabb odaérnek vele, mint a két buszos megoldással. Elmondtuk nekik, hol kell leszállni, bízom benne nem vétik el és nem vonatoznak egész délelőtt a zserbóval. :)

Szerző: Greece  2014.04.11. 00:33 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr216013732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spanyolita 2014.04.11. 22:08:17

Amiröl még nem beszéltünk:

A topo hivatalos neve Eusko Tren, de mindenki csak toponak hívja. A topo egyébként vakondot jelent.
Nekem eddigi itt töltött 5 évem alatt még nem sikerült utaznom vele, ez elég vicces.
:)
süti beállítások módosítása