image_1382539970.jpg_2056x1536

Ma ünnep van nálatok. Erről meg sem tudnék feledkezni, mert ennek kapcsán a Rádió 88-ban csak magyar zene szól. Én jól bírom a magyar zenét, de a túlzásokat annál rosszabbul és amikor megszólalt a "Ments meg szerelem " című örökbecsű, akkor megszakítottam a rádiózást a szegediekkel.

Amint már említettem Brigi kedvet kapott a kajakozáshoz és tegnap ki is próbálta. Nagyon tetszett neki, azt az apróságot leszámítva, hogy a kikötőnél van, ami meglehetősen messze van tőlünk. Ja, és heti öt alkalom, amivel nem lenne baj, de szegényke három napot öt óráig van a suliban. Jankával rótta a métereket és csak egyszer fordult bele a vízbe, mert kipróbálta a nem kezdőknek való hajót. Elég kellemetlen lehet, mikor az októberi tengervíz arculcsapja az embert, bár azt mondja nem fázott. Mindenesetre a mozgás jótékony hatással volt rá, mert nem kellett neki fél óránként a tudtára adni, hogy az iskolás nagylányok ilyenkor már húzzák a lóbőrt! Kilenc előtt egy kicsivel ért haza. Nagyon fáradt volt. 

Szokatlanok nekünk azok a távolságok, amik itt vannak. (Bár a férjem szerint a távolságok amerikában nagyok, nem itt.) Én mindenesetre hozzá voltam ahhoz szokva, hogy felpattanok a bringára és már megyek aból-bébe. Nem ülök a buszon és zötykölődök, ki tudja meddig! És! Otthon csak sátoros ünnepeken gyalogoltam, mert nagyon útálok gyalogolni. Olyan haladatlannak érzem a bringa után. 

Szerző: Greece  2013.10.23. 17:41 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr205595890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.10.23. 22:14:18

Igen. Ma ünnep volt. Lacit ünnepelte az egész ország :-)
A sporthoz sok sikert! Ez a Brigi, csuda egy csajszi! :-)
puszi

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.10.23. 22:15:55

Ja! Elmentünk Szarvasra ajándékképpen, és a rádión csak a Petőfit vagy a Bartókot lehet befogni, és a P-n azt ígérték, csak magyar zenéket adnak, ehhez képest nem így volt. :-)

Greece 2013.10.24. 10:39:26

Nektek aztán minden ünnep egyben van. Sok boldog szülinapot Lacinak!
süti beállítások módosítása