image_1382341773.jpg_2056x1536

Folytatom a Talent House bemutatását. Amit a képen láttok, az egy közös nappali és rendkívül kihasználatlan. Úgy két vagy három alkalommal láttam embereket ott, főleg kisgyerekeseket rossz idő esetén. Pedig szerintem lenne rá igény, hogy például ismerkedési programokat szervezzenek, mert a világ minden tájáról költöznek ide emberek és családok. A közös nevező bennük, hogy mind kutató de sok helyen dolgoznak San Sebastianban. És persze itt vagyunk mi "futbalista feleségek", akiknek nem sok kapcsolata van a városlakókkal meg egymással sem, mert max. az éves tüzijáték alatt a teraszon tünik fel, hogy milyen sokan is vagyunk.

A hétvége csak annyiban volt rendhagyó, hogy elromlott a laptop, (ami már a végét járhatja, mert mostanában sok gyíkja van, és ezt látván a prágai főnök, mégsem kérte vissza) . Zsoltikám azt szakértette napokon át. Még mindig nem százas. Neem az uram, a laptop. :)

Találkoztunk a kaposvári lánykával, aki annyira megszerette az ittlétet, hogy egész tanévben maradni fog. Otthon és itt is kajakozik, Brigi kedvet kapott hozzá és kedden lemegy vele edzésre. Hátha kipróbálná és tetszene is neki, mert ráférne egy kis mozgás!

Isteni meleg volt hétvégén, de látom, nálatok is az lesz a héten! Csak, hogy tudjátok: én küldtem. ;) 

Szerző: Greece  2013.10.21. 10:19 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr45590392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.10.23. 22:17:51

Hajrá! Szervezz Te összejövetelt! :-) Képzeld! Most akadtam rá a házibulislágerek cd-re. Emlékszel, mikor hoztad? :-)

Greece 2013.10.24. 10:43:48

Emlékszem. Úgy kétszáz éve lehetett, mert a gyerekek még kicsik voltak. :)
süti beállítások módosítása