Ma van az első házassági évfordulónk! :) A címet Watzlawicktól adaptáltam, amit egy házasság vagy kapcsolat, nagyon fontos alapgondolatának tartok. Tettem fel néhány képet az esküvőről, hátha van aki még nem látta! De jó volt!! Remélem hamarosan lesz alkalmunk megtartani az elmaradt lagzit is! Reggel kilenckor, baszk fúvószenekar járta az utcákat és ez volt az ébresztő. Egész sokáig hallottuk őket. Joggal gondoltuk, hogy minket ünnepeltek, hiszen már annyi eseményen túl voltak az idén.

Pénteken vendégségben voltunk, Zsolt főnökééknél. Naná, hogy elkéstünk, mert az orrunk előtt ment el a busz. Itt csak körülbelül tartják a menetrendet, előtte kicsivel és utána kicsivel, simán belefér nekik. Tengeri herkentyű vacsora volt. Új ételt kóstoltunk, a polipot. A boltban láttuk már egészben és mindig konstatáltuk, hogy merészség ide vagy oda, de ezt ugyan nem....! Nacho, salátát készített belőle így megízleltük. Azért feldarabolva sokkal jobban nézett ki, bár a tapadókorongjai így is egyértelműen kivehetők voltak. Nem volt rossz íze, de jó sem. Olyan semmilyen. Mondjuk engem zavar, ha sokáig kell egy ételt rágnom, és ez olyan volt. Ezután nekem már felüdülés volt rákot enni és tonhalat. Volt egy kínai srác is a vendégségben, neki külön készítettek kaját. Nahát a kínai étek beazonosítatlan volt számunkra, egy alkatrészét sem ismertem fel. Ha jól fordítottam, tengerifű valami hallal....Azt Brigi megkóstólta, azt mondta, hogy finom, de valahogy nekünk aztán kimaradt. 

Szerző: Greece  2013.09.15. 13:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr485511259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása