img_7175_1377538675.jpg_3088x2056

Olyan tíz kilóméterre lehettünk a céltól, mikor elállt az eső, de mire már megszáradtunk volna, újra kezdte. Ha lehetett volna, akkor visszakértük volna az apró szemű baszk esőt, mert most zuhogott. Széllel. Vízszintesen esett. A kis összecsukható esernyőt rendesen megtépázta. Itt viszonylag nagy tisztáson gyalogoltunk és már emberrel sem találkoztunk jó ideje. Olyan fél órával előttünk járt egy (hasonlóan bolond) pár. Néha felbukkantak a látótérben. Ja, és találkoztunk horgászokkal is a zuhogó esőbe, tehát összesen hat nem normális ember volt ezen a vidéken. Én indítványoztam az uramnak kétszer is az úton, hogy kössük el a nagy semmi közepén parkoló autókat, mert az lehet az Égiek ajándéka nekünk a viharért cserébe, de aztán mégis hagytuk. Nagyon sok hegyen átvergődtünk, mire megláttunk egy világítótornyot.... Nagy boldogság volt! De sajnos, nagyon messze volt még a torony, ami olyan közelinek tünt. Közben ismét elállt és újra is kezdte az égi áldás. Hegyek jöttek és mentek. Egyszercsak odaértünk Hondaribia szélére, ott leszólítottunk egy párt, hogy megkérdezzük, honnan indul a busz Donostiaba! Nagyon kedvesek voltak és elvittek minket egy pályaudvarra Irunba, ahonnan indult vonat és busz is. Olyan fél órát vártunk csurom vizesen a vonatra. A férjemnek húzta a nadrágját az esővíz lefelé, a cípőnk tiszta sár volt, úgy néztünk ki, mint akinek se anyja se apja. Ami mulatságos volt (ha mulatozni lett volna kedvünk), hogy fél óra alatt itt volt a vonat.  Meg kell, hogy mondjam, jól éreztem magam a civilizációba érve, bár jó időben máskor is megtenném ezt az utat. Persze csak akkor, amikor már nem fáj egyetlen izmom sem....

 

 

Szerző: Greece  2013.08.27. 19:45 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr685479441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.08.28. 12:34:29

Na végre!
Nagysokára sikerült csak belépnek, de ez biztos az én hibám :-)
Régen nem jártam itt, így most nagyon jó volt olvasgatni a Veletek történteket! :-)
Fb-re miért nem teszel fel több képet? Olyan szépek ezek itt, de nagyon kevéskék :-)
Hogy állsz már a spanyollal? Naponta jársz suliba? Zsoltnak különben hogy tetszik a munkahelye? Brigi hogy érzi magát?
Itthon éppen szakad az eső, teljesen hozzátok képzelem magam :-) De persze ez itt már nagyon hiányzott. Írtad, hogy fel akartad hívni Sárikát, ha kell valami, szívesen belépek a suliba, csak szólj!
Írogass szorgalmasan, mert ebből még akármi is lehet! :-)
puszi

Greece 2013.08.28. 13:58:39

Sokszor nem tökéletes ez az oldal. Zsolt dolgozik az ügyön, hogyan lehet több képet feltenni ide.
Írtam Face-en! Puszi!
süti beállítások módosítása