img_7004_1376917566.jpg_1969x2579

Célba vettük Passaia-t, ahonnan csak a végtelen óceán látszik. Busszal mentünk Donostia széléig, onnan pedig tovább gyalog a hegyeken át. Ez volt a mi kis "El Camino-nk". Az útjelzők alapján, két óra gyalogtúra volt, de nekünk nem tűnt annyinak. Ketten vágtunk neki a férjemmel, mert a kislányom azt mondta, ő most is hegyen van, nehogy már gyalogoljon egy másik hegy kedvéért! Pedig nagyon szép volt az erdei út és nagyon sok ember tette meg a túrát. Tele volt az ösvény Franciákkal (mondjuk a város is tele van velük). Innen egy huszonegynéhány kilóméteres gyalogtúra a Francia határ. Borongós idő volt, ami egyrészt üdvözletes, mert nem tűzött a nap a fejünkre, másrészt éppen ez a fény hiányzott a szép színekhez, a fotózáshoz. Egésznapos kirándulás volt, így este mikor megéheztünk az óceán parton felfedezett kis vendéglőben ettünk. Grillezett szardiniát. Nagyon finom volt, hamar megettük az apró halakat, de később nagyon megülte a gyomrunkat. 

Azért annyira nem volt a világ legvége, mert egy kecske családdal is találkoztunk. Kiterítettük a plédünket és ott pihentünk a "friss" levegőn. Éppen, hogy csak haza értünk az aznap esedékes tüzijátékra, amit  Ausztrálok szervíroztak és persze nem vittük a fotómasinát, és persze nagyon-nagyon szép volt. Szívek és smile-k repkedtek az égen.

Szerző: Greece  2013.08.19. 15:28 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr525466995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.08.28. 12:49:16

Félelmetes ez a kép! :-) De biztos nagy élmény volt!
Csak hajrá!!!
süti beállítások módosítása