Valamivel több, mint 10 km-t tettünk ma meg együtt, a cipő és én. Így szerintem jogosan gondoltam, hogy megérdemeljük az idei év első lazulását a meleg homokon. Nagyon vágytam már rá, hogy napsütésben rójam az utcákat és ez ma sikerült. Isteni volt

Tavaly novemberben eldöntöttem, hogy a következő tavaszra felkészülök egy 5 km-es versenyre. Elkezdtem a felkészülést, lépésről-lépésre és most itt állok a verseny előtt. Vasárnap lesz. Persze ma már a dupláját is le tudom futni, de azért szép sorjában megyek végig a versenyeken. Szorítsatok nekem, hogy jó idő legyen, mert ha esik akkor csak a régi cipőmet tudom használni! És ne felejtsétek, Just do it! :)

Este megint megnéztünk egy lakást. Nagyon tetszett a környék Briginek és nekem is, ez persze a Bogaramnak nem jön be, mert ő szereti a "zöldet látni". Mondtam is neki, hogy nézze útközben, munkába menet. A kecó kisebb, mint amelyikbe beleszerelmesedtünk szerdán, de barátságos és rengeteg embert lehet látni az erkélyről. Biztos ami nem bizonytalan, lefoglaltuk. Időközben Nacho (a főnök) lealkudta nekünk a kedvenc lakásunk árát. Úgyhogy, van dilemma.

 

 

Szerző: Greece  2014.03.07. 23:36 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr275849299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vartina 2014.03.09. 08:48:38

Mónykám,nagyon szorítok,bár nem tudom hány órakor kell,de így egész nap fogok,legalább meglesz az edzés is :) Írjál feltétlenül,hogy milyen volt :)
süti beállítások módosítása