image_1384576892.jpg_2056x1536

Már csak érteni kellene a sütőhöz. Ugyanis nagy baj vele, hogy gyorsan süt és ott kell állni mellette ahhoz, hogy ne égjen meg a cumó. Itt éppen sörkifli a próbálkozás neve. Nagyon jól sikerült. (Andi konyhája). De az élesztő ( igaz csak szárított ) visszahozza a régi ízeket a konyhánkba. 

Az iskolába jött egy iráni lány és mint minden később érkező ember, ő is mellém tette le a fűzfaszéket. Csak perzsa nyelven beszél, úgyhogy biztos nem lesz neki könnyű megtanulni a spanyolt. És az írása is nagyon érdekes! Pont ellentétes irányból ír, mint mi és olyan kackiás betűkkel, mint mikor a magyar embert tanítják gyorsírni.

De más is történt az iskolában. Lorea ( a tanárnő ) bemutatott az egyetlen magyarnak, akit ismer rajtam kívül és szintén annak a sulinak a padjait koptatja, amelyiket jómagam is. Ő már B/2-es tanfolyamra jár. Csak a rend kedvéért, én A/1-esbe járok. Tehát megismerkedtem Edinával és a napokban találkoztunk is. Mit mondjak, felüdülés volt egy magyarral beszélgetni ennyi idő után! Nagyon kedves lány, már négy éve itt él egy baszk fiúval.

 

 

Szerző: Greece  2013.11.16. 06:11 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr845636410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mónika Majzik 2013.11.16. 14:01:10

Jòl néznek ki a kiflik, kérek szépen egy kis kóstolót galamb postàval :)

Most màr biztos, hogy kicsi a vilàg, vagy mi magyarok vagyunk mindelhol :)

Greece 2013.11.16. 20:34:19

Kifli küldés teljesítve! :)
süti beállítások módosítása