image_1381171363.jpg_2056x1536

A képet, útban hazafelé készítettem az egyik strandon. Csak halkan jegyzem meg, hogy jónéhány csaj félpucéran fekszik ott.

Mától kezdve van délutáni oktatás is Briginek, heti három alkalommal és azokon a napokon ott is ebédel. Kaptunk a suliból egy szép kis brossúrát, ami arról szól, hogy milyen egészségesen etetik a nebulókat a menzán. Meg persze az első trimeszter napi menüi is fel vannak sorolva.  Azt láttam, ahogy végig olvastam, hogy teljesen mások az étkek, mint otthon. Sokkal több a zöldség, gyümölcs és hal. Érdeklődve várom, hogy tetszik neki!

Apropó hal! Hétvégén megint kipróbáltunk egy új halat. Dorada a neve, közepes méretű és egyben sütöttem meg. Nagyon ízlett, de valahogy most Brigi rá sem tudott nézni a halra, így kénytelen volt sültoldalast enni. Na én ezzel éppen fordítva vagyok! 

A víkend a bulizás jegyében telt. Brigi szülinapra volt hivatalos, az osztálytársához....fogalma nincsen, hogy hova. Az iskolánál találkoztak és onnan mentek együtt a többiekkel. De a haza indulás "fogalmamnincsenhovából" ennél izgalmasabb. Én itthon, mint fő operátor ülök a gép előtt és várom a bejelentkezését. Amikor ez megtörténik, megadja az objektum koordinátáit, ahol a buli van.  Ekkor én kikeresem a térképen, azt látom, hogy Pasaiaban örömködik :o. Persze neki nem tünt fel, hogy másik városba gyalogolt át, mert annyira egybe vannak épülve! Szerencsére ki lehet keresni a buszjáratokat is, így azt is meg tudtam szervezni. Viszont, ők gondoltak egy merészet és visszagyalogoltak az iskoláig. Onnan meg már csak két busz és itthon is van. Ezen a bulin, beszerzett a mostani hétvégére is egy meghívást. Kislányka nem küzd a magányosság érzésével, mint mi! Miután megérkezett, mi is elmentünk az urammal kocsmázni, meg mulatozni. Mondjuk ketten is jól éreztük magunkat, de azt megállapítottuk, nagyon rossz, hogy nincs társaságunk. Itt felbecsülhetetlen egy jó beszélgetés vagy bulizás haverokkal, havernőkkel vagy csak egy kávézás Renykémmel. Tegnap éjjel, azt álmodtam, hogy találkoztam Alival. Én igazából nem vagyok az a fajta ember, aki ha külföldre megy, akkor a Dóm fotóját szorongatva alszik el, de ti akik otthon maradtatok, nagyon hiányoztok! 

 

Szerző: Greece  2013.10.07. 16:13 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr955555005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása