img_7525_1379511256.jpg_2056x3088

De azért aranyos a kép! Olyan szép színű a szeme. :)

Helyzetjelentés a suliból rovatom következik. Még mindig tetszik neki az isi. A héten csatlakozott hozzá egy másik magyar lányka is, ami azért meglepő, mert amikor beírattuk, kérdeztük az igazgatót, hogy van-e másik magyar, és azt mondta nem volt még! Most lett hirtelen kettő is. Kicsit idősebb Briginél, talán egy osztállyal felette jár. Három hónapra küldte el az anyukája nyelvet tanulni és ismerősöknél lakik San Sebastianban. Egyébként a gyerekek nagyon jól fogadják az új nebulókat. 

Múlthéten kapott egy Espanol-Chino tankönyvet. Na mondom, a spanyol és a baszk után még kínaiul is megtanítják a végén. Mire húsz éves lesz, már mindegy lesz neki, melyik földrészen él. :)

Sajnos beköszöntött az esős évszak. Ez most úgy hangzott, mintha a monszun éghajlaton időjárást jelentenék. Azért annyi nincs, mint Ázsiában, de azért itt is mindennap esik az eső. Mostmár nagyon későn világosodik, és hamar is megy le a nap. Mivel, mi itt az időzóna szélén helyezkedünk el (és nincs óraátállítás sem ), így ez nagyon más, mint otthon. Brigi fél hétkor kel, és akkor még tök sötét van. Sőt! 7.40-kor indul, és még akkor  sincs teljesen fent a Nap. Este kilenckor már megint éjszínű az égbolt.

Szerző: Greece  2013.09.18. 16:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr625522442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása