img_6839_1376575466.jpg_1879x2933

Múlt éjjel Németország rendezte a tüzijátékot. Szép volt, de a keddi valenciai jobban tetszett, viszont akkor nem vittünk fényképezőgépet. Most nem a teraszról nézzük, hanem a partról. Így, alá kerülünk a hatalmas füstnek, ami keletkezik és jobban lehet fotózni. Kár, hogy nem lehettek itt és nem láthatjátok ezeket. Jövőre aki tervezi, hogy meglátogat minket, szerintem erre az időszakra tegye az utazását.

Éppen rakott krumpli sül a sütőben. Tejföl nélkül. :) Találtunk görög joghurtot és azt használom tejföl helyett (natúr) . Ami azért szokatlan, mert otthon még a csökkentett zsírtartalmú tejfölt is nagy ívben elkerültem. Hogy a gasztro élményeinket ne szakítsam meg, azt is leírom, hogy készítettünk lazacot is. Vajon megsütöttem, citrommal, sóval, borssal. Hát nagyon hamar elfogyott. Brigi sem rakosgatta, mint a tonhalat. Tehát, már van két kedvenc. A tintahal és a lazac. Tonhal még mindig csak a konzerves kupából a legkelendőbb. Egyébként mostmár egyben vesszük a tintahalat (így sokkal olcsóbb) és a halárustól ellesett technikával megpucoljuk. Legutóbb, már Brigi készítette elő egyedül.

Szerző: Greece  2013.08.15. 16:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr895462130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása