img_6672_1376346880.jpg_2056x3088

Még mindig Semana Grande. Illetve nem még mindig, most csak igazán Semana Grande. Ma délután elmentünk a  férjem szerint "közeli" zöldségeseket körbejárni, és legnagyobb meglepetésünkre a legtöbb ajtót zárva találtuk. Szerintem már tudjátok a választ, hogy miért.......! Ezen a héten sajnos csak kora délutánig tartanak nyitva sokan, mert utána már részt kell venni a programokon, amik aztán hajnalig eltartanak. Ez azért nem lehet nagy probléma nekik, mert kilenc óra előtt kevés bolt nyit ki. Tegnap éjjel fél egy fele azon nevettünk, hogy mi már hulla fáradtak vagyunk és támolygunk haza, velünk ellentétes irányba, meg a spanyolok özönlenek. A parton állítottak fel egy vidámpark félét. Olyan durva játékokkal, hogy én csak akkor ülnék fel rájuk, ha egy nagyobb összeget fizetnének érte. Brigi ebben sem rám hasonlít, mert ő kimondottan élvezi ezeket. Külső szemlélőként a leglájtosabbra ült fel, de nekem azt is rossz volt nézni. 

Már a harmadik tüzijátékon vagyunk túl. Talán eddig a mai volt a legszebb. Egy közeli baszk város csinálta. Holnap Valencia lesz a rendező. Arra nagyon kíváncsi vagyok, mert ahogy néztem a statisztikát az ötven év alatt, jó néhányszor az övékét ítélték legszebbnek. Zsolt ezekről nagyon jó képeket szokott készíteni. Kedden egyébként is nagy nap lesz, mert reggel elindulunk (ismét)  NIE számot csináltatni. Majd valamikor megírom, mit sikerült intézni. Délután vendégeink lesznek, szerdán pedig mi utazunk egy összeröffenésre Krisztáékhoz. 

Szerző: Greece  2013.08.13. 00:59 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr745458399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.08.28. 12:39:29

Nekem ez egyáltalán nem újdonság, hogy Brigi bevállalós :-)
Inkább az, hogy Te nem vagy az :-) Pedig Te is igencsak bevállalós voltál, nem? :-)
A Brigi melletti csajszi ismerős volt?

Greece 2013.08.28. 13:40:51

Ááá, dehogy. Csikó koromban egyszer ültem ilyen mókán, de az is egy évet elvett az életemből.
A csajszi nem ismerős, csak véletlen került mellé. :)
süti beállítások módosítása