Lassan átmegyek gasztrobloggerbe, de ezt nézzétek el, mert sokminden nem történik velem. Napi főzés, napi rendrakás, napi torna és napi spanyolozásból áll az életem. A főzést átszerveztük kissé, mert a Bogaram mindig későn jön haza és akkora főztem. Ami azt jelentette, hogy (jó spanyol szokás szerint) este 9-10 óra fele vacsiztunk. Főtt kaját. Szerencsére még időben megvilágosodtunk, hogy ez egyenes út az elhízáshoz. Most ebédet főzök és vacsorára pedig csak salátát eszünk. Persze a tegnapi tojássaláta, camambert sajttal nem éppen diétás, de nagyon finom volt, és nagyon ötletes a tálalása.
2013.08.06. 11:52
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr785447363
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.08.06. 21:27:14
Brigikém! Gratula!