img-20130727-wa0001_1375264784.jpg_800x600

Ma még nem sikerült megtalálnom, hogy mi az ünnep apropója, de boltbezárós ünnepnap van. :) Az én Bogaram ma   is dolgozik, mert múlthét pénteken előre kivette a szabadnapját, így akkor itthon volt négy napig. 

Tegnap este hazajött a kiscsajszim. Nagyon örültem neki. :) Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez a szerelem egyoldalú. Valahogy nem ugrott a nyakamba, mikor meglátott. Vitoriából egyedül jött busszal, és (persze) elkéstünk, úgyhogy ő várt ránk a pályaudvaron. Persze, ez csak azért fordulhatott elő, mert a busz Madridból jött, és késve indult Vitoriából (Kriszta szólt) és mi így, eltököltük az indulást. De Kriszta mindenre gondol, és felírta szegény magyar jánykának (spanyolul), a lakcímét. De a magyar kisjány, nem indult el a cetlikéjével. Egyébként a képen A világ két legnagyobb időelcseszője rajta van. Találgassatok...:)

Szerző: Greece  2013.07.31. 19:52 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr545435492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása