img_5975_1372689765.jpg_2256x1504

Becsületes nevén, Kőszegi Ákos külön fejezetet kap az írásaim közt.

Egyrészt azért, mert nem sokan szerették szegény párát még a rokonok és a barátok közt sem, így ők egy az egyben kihagyhatják ezt a fejezetet.

Másrészt, mert mi nagyon szerettük és szerintünk megérdemel egy fejezetet. Az utóbbi időben, ha megkérdezték tőlem, hány gyerekem van, akkor azt mondtam, két kétlábú és egy négylábú. 

Ákosról biztosan állíthatom, hogy a világ legrosszabb cicája! Velünk élt három évig. Ez idő alatt volt részünk kalandba, vele is. Halálosan antiszociális volt és  kétszer kiesett az ablakon. Egyszer a kilencedik emeletről, betonon landolva. Egyszer pedig a harmadikról a szúnyoghálón keresztül, és abba megkapaszkodva. Az első zuhanást két hét rehabilitáció követte. A nagyfiam szobája volt a macska intenzív osztály. A fiam itatta fecskendővel.....szóval joggal hihettük, hogy ez többé nem fog előfordulni!  A második ehhez képest semmi nem volt, mert megkapaszkodott zuhanás közben a szúnyoghálóba és én nagynehezen, de leszedtem onnan....Kisebb ijedtséggel megúsztuk! :)

Szóval Ákoska szétkarmolt néhány bútort de az utóbbi időben, már egyre rendesebb volt és mint minden cica, sokat aludt. Minket nagyon szeretett, ezt már időközben is láttuk, de, hogy mennyire csak hozzánk kötődött, az csak a végén tünt fel. Néhány hetes korában került hozzánk és nagyon ritkán látott állatot, magán kívül. Néha levittük az utcára, hogy ne csak a lakásban legyen, de ő világosan tudtunkra hozta, hogy neki nagyon megfelel napi huszonnégy órát a lakásban tölteni. 

Közeledett a költözés ideje, és mi tudtuk, hogy ide nem hozhatjuk. :( Próbáltunk neki gazdit keresni, de az ismerettségi körben, már Ákos fogalom volt, így nem sikerült olyan könnyen. Mit volt mit tenni, a férjem nénikéje  bevállalta! Így hát költözött a cica Törökszentmiklósra. Egy probléma volt ezzel - iletve kettő- a Nénjénél már lakott egy cica és egy kutya. Akkor láttuk utoljára barátságosnak a mi kis édes cicánkat, amikor kiszálltunk az autóból. Amikor bevittük égtelen acsarkodásba- , fújásba- , és morgásba kezdett. Onnantól kezdve az egész világ ellenség volt. Már itt voltunk, mikor hallottuk, hogy a cica elkóborolt. Azért én bízom benne, hogy egyszer még találkozunk vele Törökszentmiklóson.....

Szerző: Greece  2013.07.01. 17:20 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azujeletkezdete.blog.hu/api/trackback/id/tr125386387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kmetykóné Baráth 2013.07.02. 19:39:35

Mindig tudtam, hogy jól fogalmazol, de hogy ilyen lazán megy az írás... azt azért nem is gondoltam! Gratulálok! Nagyon jól csinálod!!!
süti beállítások módosítása